Ratkaisut laivojen jätehuoltoon

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

TKK Consulting Oy on yritys, joka on erikoistunut laivojen ja offshore-alusten järjestelmäratkaisuihin. Olemme jätteenkäsittelyn ja erilaisten vedenkäsittelyjärjestelmien asiantuntijoita.

Työskentelemme etenkin varustamoiden ja laivasuunnittelutoimistojen kanssa parhaiden ja kustannustehokkaiden ratkaisuiden löytämiseksi. Palvelumme ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Laiva telakalla

Konsultointipalvelut

Laivojen jätejärjestelmäsäännökset muuttuvat ja tiukentuvat jatkuvasti, ja me autamme asiakkaitamme pysymään ajan tasalla muutoksista. Olemme luotettava konsulttisi jätteenkäsittelyn ja vedenkäsittelyjärjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lue lisää
Laivan järjestelmiä

Järjestelmien uusiminen

Me autamme asiakkaitamme paitsi uusien järjestelmien suunnittelussa myös vanhojen päivittämisessä. Olemme erikoistuneet mm. vanhojen jätekuilujen ja ruokajätteen alipainesiirtojärjestelmien modifiointiin.

Lue lisää
Laivan konehuoneen putkistoja

Laitteet ja niiden käyttöopastus

TKK Consulting Oy toimittaa asiakkailleen tarvittaessa laitteet uusiin järjestelmiin. Saat kauttamme myös laitteiden varaosat. Jotta saat uudesta jäte- tai vedenkäsittelyjärjestelmästäsi kaiken irti, me opastamme laitteiston käyttöönottoon.

Lue lisää
Laivan putkistoja

Koulutukset

Järjestämme koulutustilaisuuksia mm. laivojen suunnittelutoimistoille, varustamoiden ympäristövastaaville sekä miehistöille kaikkialla maailmassa liittyen jätteenkäsittelyyn laivoilla. Koulutuksissa käydään läpi myös laivojen jätteenkäsittelyn säädöksiä.

Lue lisää

Järjestelmäratkaisut 20 vuoden kokemuksella

Meillä on yli 20 vuoden kokemus sekä käytännön järjestelmäratkaisuista että niihin liittyvistä laivan kulun säännöistä ja vaatimuksista. Hoidamme ratkaisut laivoille ja aluksille suunnittelusta käytännön toteutukseen vankalla ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat muun muassa konsultoinnit ja kartoitukset, järjestelmien varaosat ja komponentit, huoltojen organisointi sekä laajojen järjestelmien käyttöönotto. 

Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoa laivojen jätehuollon ratkaisuista ja muista palveluistamme! Palvelemme sekä Suomessa että kansainvälisesti.